RADCOM SA susține cea de-a VII-a ediție a conferinței Smart Cities of Romania, 02 noiembrie 2021, ONLINE EVENT

baner-radcom

RADCOM SA susține cea de-a VII-a ediție a conferinței Smart Cities of Romania, 02 noiembrie 2021, ONLINE EVENT

RADCOM SA este o companie românească, fondată în 1993, care oferă soluții IT și comunicații pentru sectorul public, operatorii GSM, sectorul medical, sectorul financiar și IMM-urile.

RADCOM SA este structurata în trei divizii:

RADCOM IT&C DIVISION

  • Specializata în dezvoltarea de produse software și hardware, integrare și servicii conexe
  • Peste 100 de angajați, 5 departamente: soluții Telco, soluții web, soluții Embedded, sisteme telematice și DevOps și mentenanta

RADCOM RTND DIVISION

  • Specializata în instalare, punere în funcțiune, teste de acceptare sau mentenenta preventivă sau corectivă pentru site-uri GSM și lucrări civile
  • 200+ angajați permanenți, până la 600+ colaboratori conform proiectului

SERVICE DIVISION

  • furnizarea de servicii IT post-vânzare specializate și electronice

RADCOM SA este certificata ISO 9001:2008, ISO 14001, ISO 27001, ISO 20000 and OHSAS 18001.

Produse ITS - hardware și software

iFleet -  Fleet Management System, inclusiv Automatic passenger counting and Video. Planning and resource management tools monitorizează, creează și editează rute, gestionează parametrii vehiculelor, aderenta vehiculului la graficul de traffic/circulatie, alocarea vehiculelor pe rute comune, diagrame de circulație a flotei, fișele de activitate ale șoferilor, timpul de trafic estimat între opriri, mesajele de afișare a informațiilor, MoT periodic, stocul consumabilelor, drepturi de acces utilizatori.
Real time interactive traffic dispatch: prezentare generală a flotei pe harta vectorizată, traseele vehiculelor pe harta liniarizata, vizualizarea locației geografice a vehiculului, respectarea orarului pentru fiecare vehicul, diagrame de trafic, reprogramarea vehiculelor, îmbunătățirea traseului prin redistribuirea vehiculelor, comunicarea bidirecțională cu șoferii.

OptiFare - E-Ticketing System este o soluție complexă care permite societatilor de transport să crească productivitatea prin monitorizarea tuturor componentelor societatii, creșterea transparenței și securității tranzacțiilor, economisirea timpului și reducerea costurilor operaționale și a fraudei. Sistemul de E-Ticketing este disponibil atât ca validare calatorie bazată pe card, cât și ca validare calatorie pe cont (ABT).

eXact - Passenger Information System, including route planner. Acest modul este capabil să colecteze datele de localizare primite în timp real de la vehicule, să le proceseze și să estimeze ora sosirii. Pe baza informațiilor primite, a datelor istorice și a comportamentului vehiculului din trafic, se estimează cea mai apropiată oră de sosire a vehiculului, pentru fiecare traseu și fiecare oprire. Distribuirea informațiilor în timp real se face fie prin afișaje în stații, fie în vehicule, SMS sau aplicații mobile. Modul de afișare a informațiilor este personalizat utilizând și aplicația disponibilă la dispeceratul societatii de transport. Aplicația de planificare a rutelor este un instrument extrem de util și ușor de utilizat pentru oricine călătorește cu mijloacele de transport în comun. Oferă posibilitatea de a planifica călătoria găsind cea mai bună rută către destinație.

On-Board Computer - Computerul de bord este proiectat pentru utilizare în vehiculele de transport public  integrand toate funcțiile ITS, fiind capabil să comande/opereze simultan toate dispozitivele lor periferice, să facă schimb de date de urmărire și monitorizare cu sistemul de la dispecerat și să susțină activitățile șoferilor.

E-Check and EMV E-Check Contactless Validators - Ușor de utilizat datorită interfeței grafice prietenoase, dotat cu afișaj mare (diagonala de 7 inch) și ecran tactil capacitiv, E-Check permite validarea, controlul informațiilor de stare și caracteristicile multimedia. Carcasa robustă cu stratul de sticlă foarte gros al ecranului tactil asigură o protecție ridicată împotriva vandalismului.

LED Information Displays - Proiectate pentru afisare continuă și în timp real, panourile de informații oferă un aspect de calitate  cu contrast ridicat al informatiei afisate. Senzorii individuali, care măsoară condițiile de lumină ambientală, permit un control complet al luminozității LED-urilor;  împreună cu utilizarea jaluzelelor la LED-uri, produc o lizibilitate excelentă chiar și în lumina puternică a soarelui.

Referinte ITS - Clienti

iFleet

Societatea de Transport Public Alba Iulia, Transport Public Bacau, Regia Autonoma de Transport Brasov, CT Bus Constanta, Compania de Transport Public Iasi, Oradea Transport Local, Transport Calatori Express Ploiesti, Regia Autonoma de Transport Timisoara, Transurbis Zalau, Burgas Bus, STB SA Bucuresti, Transport Public Local Suceava, ROMPREST S.A.

OptiFare

Societatea de Transport Public Alba Iulia, Transport Public Bacau, Regia Autonoma de Transport Brasov, CT Bus Constanta (due June 2021), Compania de Transport Public Iasi, Oradea Transport Local, Transurbis Zalau

eXact

Societatea de Transport Bucuresti, Societatea de Transport Public Alba Iulia, Regia Autonoma de Transport Brasov, CT Bus Constanta, Oradea Transport Local, Transport Calatori Express Ploiesti, Transurbis Zalau, Burgas Bus, STB SA Bucuresti, Transport Public Local Suceava